zondag 24 augustus 2008

Prikkel 2008 : een sfeerimpressie


Prikkel 2008 was leuk … en lastig! Uitstekende sfeer! PreuteLeute was subliem (filmpje : Hoogleedse versie van eerder getoond filmpje).

Hieronder enkele foto’s om een sfeerimpressie te geven.

Tijdens het optreden van The Paranoiacs was er een tijdje hardkoor porneau te zien op het grote scherm! Grappig? Ja. Passend? Niet echt.

Tijdens de DJ-set van The Turbopascals mochten enkelen mee op het podium. We zien Gunther Claeys strippen. Grappig? Ja. Passend? Jazeker.

Een andere persoon doet – volgens mij – een soort van ganzenpas op het podium. You rock dude!

Let tenslotte op het torentje bekertjes waarmee Jeffrey Bolle zwaaide . De plichtsbewuste redacteur hielp mee om aan 1 meter te geraken. Bekertjes mochten echter niet mee naar Afterparty, poging moest dus vroegtijdig worden afgebroken. Jammer. Maar we hebben op die manier toch iets gedaan om het festivalplein proper (minder vuil) te houden.


1 opmerking:

Bolle zei

hehe, kun je die foto van die blote madam niet wat oplichten, kzie hem niet goed :D

twas idd een nog 'zwaar' avondje ;)

jammer dat we niet beloond werden voor ons harde werk, we hadden toch een mooi torretje :D

BTW: er word door onze crew ook een poging ondernomen om op het podium te geraken. Saptje zorgde voor voetje zet, Bolle stelde zich klaar voor de sprong en Koen en Bart gingen mij een duw op mijn ol verkopen om zeker te zijn dat ik ver genoeg geraaktje. Jammer genoeg dacht de security daar anders over:(