maandag 28 juli 2008

Zilveren medaille voor Daan Myngheer op BK in Hooglede

Zoals hieronder al meegegeven vond het Belgisch Kampioenschap Dames Nieuwelingen, Dames Juniores, Heren Nieuwelingen 1stejaars en Heren Nieuwelingen 2dejaars plaats in Hooglede.

De Antwerpse Eline De Roover heeft haar nationale titel bij de Dames Nieuwelingen verlengd in een spurt met negentien. (officiële uitslag)
Bij de Dames Juniores resulteerde een beklijvende sprint in een regelrechte klucht. Titelverdedigster Evelyn Arys werd op het podium gehuldigd als Belgisch kampioene, maar een uur later bleek volgens de officiële uitslag Jolien D’Hoore (die op het podium de zilveren medaille kreeg) als eerste over de meet te zijn gekomen. Jolien D’Hoore, die vorige week nog wereldkampioene werd in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad, mag zich dus Belgisch kampioene noemen. (officiële uitslag)
Bij de Heren 1stejaars Nieuwelingen werd Ruben Boons de verdiende winnaar en kwam solo aan. Thuisrijder Daan Myngheer zorgde voor de nodige animo langs het parcours door mee te gaan in de goede ontsnapping en lang mee te doen voor de nationale titel. Daan Myngheer werd verdienstelijk tweede. Ongetwijfeld een mooi moment voor vader Yvo, ex-renner en mede-organisator van dit BK! (officiële uitslag)
Vlaams-Brabander Jasper Stuyven mag zich Belgisch kampioen noemen bij de Heren 2dejaars Nieuwelingen. In de slotronde van een boeiende titelstrijd reed hij solo naar een kopgroep van zeven om vervolgens sneller te sprinten dan zijn Bodysol-ploeggenoot Jens Vandenbogaerde en de Waal Gaëtan Pons. (officiële uitslag)

Op de foto’s de huldiging bij de Heren 2dejaars Nieuwelingen en de werkende medemens Bolle met zijn aanstaande echtgenote Eve-Ann

3 opmerkingen:

Bolle zei

Kuch als je de razernij van mijn keuntje niet op je nek wilt halen is het 'Decoene Eve-Anne' ;)

Voor de rest zoals je kan zien staat meneer de politicus met een grote pint voor zijn neus (zie foto) en is het de gewone man in de straat keihard aan het werk. Wordt de nationale politiek hier weerspiegeld op gemeentelijk niveau??? Mijn inziens wel!!!

Frederik Sap zei

Voor schuim op je pint moest je waarschijnlijk bijbetalen?

Bolle zei

Ge moest em nog langer laten staan!!! Maar ja, je stond met nog 5 andere pinten die je afgetroggeld had van gewone arbeiders!!